Skip to main content
Povestea noastra

Lumea nu se poate schimba peste noapte ...

De fapt, Ryan McFarland, fondatorul Strider Bikes, nici macar nu si-a propus sa schimbe lumea. El a vrut doar sa impartaseasca pasiunea sa pentru biciclete și motociclete cu fiul sau in varsta de 2 ani, Bode.

Provocarea

Ryan era complesit de aceasta pasiune... pana in punctul in care a cheltuit peste $2.000 pe tot felul de jucarii vehicul traditionale pentru a-l invata pe Bode sa conduca (jucarii pentru calarie, triciclete, biciclete cu roti ajutatoare si chiar o motocicleta cu roti ajutatoare). Cu toate acestea, in timp ce il observa pe baiatul nerabdator incercand sa manuiasca aceste masini, si-a dat seama ca toate erau fie prea mari, fie prea grele fie prea complicate. In plus, vehiculele respective nu puneau accent pe dezvoltarea abilitatilor fundamentale de echilibru. Solutia a fost fie sa mai astepte cativa ani pentru ca fiul sau sa creasca, fie sa-i construiasca el un vehicul mai bun – asa ca a creat cel mai bun vehicul!

Prima bicicleta Strider

Ryan a desfacut, cioplit, slefuit, taiat si sudat la mica bicicleta de 12 inci a lui Bode pana cand a ajuns la ceea ce avea sa devina prima bicicleta Strider. Era foarte usoara, dimensionata perfect pentru Bode si ii permitea acestuia inclusiv sa atinga cu ambele picioare pamantul. Lui Bode i-a placut bicicleta simpla si usoara instant. Avand o asemenea bicicleta usor de controlat, increderea lui Bode si abilitatile sale au crescut rapid. Oamenii din oras au inceput la scurt timp sa-l observe pe Bode mergand pe bicicleta sa Strider. Ryan si-a dat seama ca nu doar Bode ar putea beneficia de mica sa creatie sa din garaj; copiii din intreaga lume ar putea trai acelasi succes, aventura si libertate.

Strider a fost infiintata in 2007 in Rapid City, SD, SUA si lumea s-a schimbat mult de atunci. Am vandut aproape 4 milioane de biciclete familiilor din intreaga lume! Avem, de asemenea, dealeri si distribuitori autorizati in peste 75 de tari. O nebunie nu-i asa?!

O comunitate, nu doar o bicicleta

Pasiunea noastra nu se opreste odata ce cutia este deschisa si copilul face prima plimbare pe noua sa bicicleta. Nu. Am decis sa ridicam stacheta sau sa mergem acasa, asa ca am creat evenimente exclusive Strider. Am vrut sa construim o intreaga comunitate de biciclisti Strider care sa se poata reuni pentru a avea sansa de a-si arata abilitatile in timp ce familiile lor socializeaza in jurul Strider si isi impartasesc povestile. Oferind evenimente recreative dar si competitive totodata, Strider aduce copiii si parintii impreuna pentru a cunoaste si a crea noi prietenii. Aceste evenimente sunt exclusive pentru posesorii de biciclete Strider si ofera o atmosfera de familie in timp ce le mareste pofta pentru mersul pe bicicleta, si creaza amintiri pe viata.