Skip to main content

Garanție și înregistrare

Vrem să ne asigurăm că deținerea unei biciclete de echilibru Strider este cea mai bună experiență posibilă. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să înregistrați numărul de serie al bicicletei dvs. prin intermediul acestui formular online. Acest lucru vă va activa garanția, ne va permite să vă urmărim bicicleta și ne va permite să vă trimitem actualizări tehnice și sfaturi utile.

Strider oferă o garanție de doi ani împotriva defectelor de fabricație (știi, lucruri care se întâmplă la fabrică. Nu... să zicem, să dai înapoi pe un Strider cu mașina pentru că a fost lăsat accidental în alee, chiar dacă i-ai spus copilului tău de trei ori - trei ori – a-l pune deoparte).

Garanția noastră este limitată la motocicliști care cântăresc mai puțin de 27 kg (60 lbs.) pentru toate cele 12 modele Classic, Sport, Pro și ST-R și 36 kg (80 lbs.) pentru toate modelele 14x Sport.

Pentru a completa formularul de înregistrare în garanție, va trebui mai întâi să obțineți numărul de serie și data producției de la bicicleta dumneavoastră Strider Balance (vezi fotografia de mai jos). Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați contactaţi-ne. Mulțumesc!

Important

Va trebui să vă înregistrați bicicleta Strider folosind formularul de mai jos pentru a vă activa garanția cu numărul de serie situat pe partea inferioară a bicicletei.